Deling af printer

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Hej!

Har tidligere delt en printer mellem min Vista- og XPmsk. Begge kablet. Pr tilsluttet Vista-msk. Nu ønsker jeg, efter at have modtaget et nyt modem m indbygget router og med trådløs forbindelse at dele printeren mellem min Vista og min nye bærbare m Windows 7. Efter tilkobl. af pr. til Vista-msk, kan min bærbare ikke finde printeren når jeg forsøger at installere den, “printeren findes ikke på listen”. Jeg har læst alt om netværk i div. blade via jeres super register, men ikke fundet løsningen. Min bærbare melder noget om en ikke-microsoft firewall? Min gamle Vista melder at den er koblet til et netværksnavn, det tidligere, mens den bærbare er koblet til det trådløse navn. Msk har hver sit navn, koblet til samme arbejdsgruppe. Håber som tidligere at få et velkvalificeret svar.

Hilsen

Ole

Det skal nok lade sig gøre, hvilken model printer er der tale om?

Har du printeren koblet direkte til Vista-maskinen, eller til routeren?

Når du skal sætte printeren op på en ny måde som her, bør du først afinstallere de gamle versioner af printerdriverne fra computerne, så gamle indstillinger og filer, der ikke er relevante mere, bliver slettet. Printeren bør være slukket / frakoblet, mens du gør det.

Derefter kan du starte en frisk netværksinstallation, 1 computer ad gangen.

Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.