HP All in One

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Jeg har en HP PSC2355 All-in-One printer, som jeg købte i november 2005. Den har fungeret upåklageligt, omend der et par gange har været fejlmeddelelser om forkert blækpatron. Det er vist noget med at HP er bange for kopiprodukter. Ind til videre har jeg kunnet ordne disse problemer via HP’s service, men sidste gang fik jeg at vide, at mit produkt er for gammelt. Jeg kan ikke engang få betjening mod betaling.

Skal jeg smide min 6 år gamle printer ud, eller findes der en løsning? Jeg har svært ved at forstå, at HP stopper service. Der går jo også glip af indtægter for printerpatroner. Jeg har købt en ny printer (ikke HP!), men bryder mig ikke om at smide elektronik ud. Det skader jo også miljøet.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg forstår din indignation og ærgrelse over at skulle kassere din printer, men 6 år ER jo lang tid i denne branche og det er der jo ikke så meget at gøre ved og vi kan nok ikke ændre på HP’s (og andre også for den sags skyld) politik desangående, så vi må vist bare lade stå til….

    Og så skal du jo ikke smide elektronik ud (af hensyn til miljøet !!) men i stedet aflevere den på din lokale kommunale genbrugsstation der vil sørge for at den bliver afhændet på korrekt vis.


    jann1
    Abonnent

      Tak for svaret

      Det ligger mig meget på sinde, at afhænde elektronisk affald på bedst mulige måde. Jeg håber virkelig, at genbrugsstationerne tager godt vare på elektronikaffald. Jeg har det virkelig dårligt med at smide elektronik ud, og vil gerne vælge den absolut bedste og mest miljørigtie måde,

      Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.