Hp-printers indbyggede margenindstillinger

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
henrikkrebsjensen
Registreret bruger

Printerens mærke/producent: Hp Envy Photo
Printerens modelnummer: 7134
Spørgsmål: Den har en en indbygget bundmargen på 1,6 cm, som jeg ikke kan overtrumfe. Det betyder, at Worddokumenter mangler tekst i bunden. Udskrivningsmenuen giver ikke mulighed for at formindske siden. Den mulighed er er der i Acrobat-udskrivningsmenuen. Men så bliver der også meget hvid plads rundt om teksten!

Hvis jeg f. eks. i Word vælger 0,0 cm i alle margener ved dokumentets oprettelse, meddeles, at de er for små. Ved at klikke på juster kommer den så selv med 0,33 cm i alle sider undtagen bund, som siger 1,6 cm.

Hp’s support kan ikke forklare eller hjælpe!

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Det er desværre en fysisk begrænsning i printeren som sådan. Rent mekanisk kan den ikke printe på den yderste kant, og det sidste stykke i bunden – og mest der, fordi printeren er ved at give slip på papiret, og derfor ikke kan printe pålideligt i de 1,6 centimeter.

  Det er et salgsargument for nogle printere at de kan skrive helt til kant.

  tips
  tips
  Registreret bruger

   Det lyder på en måde mærkelig at en printer ikke kan printe helt ud til kanten, jeg har haft flerer printer som kan printe helt ud til kanten på 10 x 15 fotto papir men det er måske noget andet med tekstark på A4 papir ??????????????

   tips
   tips
   Registreret bruger

    Jeg har lavet et forsøg med min Brother printer, ja den kan printe omtrent helt ud til kanten på A4 papir, ja der mangler ca. 3 mm ved kanten af papiret som at der ikke bliver printet på både foroven og forneden, jeg prøver at indsætte skærmskud, men det lykkes ikke særlig godt at scanne A4 papir, hvor i kan se hvor tæt på kanten at den kan printe, men ca. 3 mm

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Tak for kommentarerne. Der er forskel på printere, og modeller, der kan skrive helt til kant er dyrere – fordi det er en vanskeligere konstruktion. Fotoprintere skal naturligvis kunne skrive i fuld størrelse på 10 x 15 papir. Men de begrænsninger, der ligger i de enkelte modeller, træder igennem i driveren, så man ikke kommer til at ’skrive’ i de umulige områder.

     Det er en begrænsning i printeren. Den eneste løsning er at købe en anden model.


     henrikkrebsjensen
     Registreret bruger

      Tak for bud på løsning. Men langt om længe lykkedes det for Hp support at finde frem til at driveren ikke var med/opdateret

      . Det blev så en til en fin guidning til at få hentet driveren. Og nu kan printes helt til 3 mm margen alle fire sider.

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

       Det var godt at høre, at printeren kan mere, end jeg forventede. Tillykke med det!

       Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.