OCR funktion

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
fritz.metelmann
Medlem

Jeg har en HP Photosmart 310 printer og bruger derfor HP solution center programmet (til windows 7, 64 bit som min PC kører), som jeg har downloadet fra HP´s hjemmeside. Jeg kan ikke se, at programmet indeholder en OCR funktion til tekstgenkendelse / redigering – jeg bruger Word 2010. Hvordan indstiller jeg den eller er den der faktisk ikke – og hvad gør jeg ellers??

OCR er en af de få programtyper, der stadig koster rigtige penge – derfor er der som regel ikke noget ordentligt OCR-program sammen med printerne. Men jeg ved, at HP har en Light-udgave af ReadIris i nogle versioner af deres Solution Center. Hvis du har dette menupunkt et sted, har programmet OCR.

Alternativt må du bruge en af de gratis løsninger, der er ret simple – eller til lommen og betale 500-1000 kroner for et kommercielt program. Det kommer naturligvis an på, hvor mange sider du har brug for at tekstgenkende.

Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.