Opfordring

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
andersine-d07193255b
Abonnent

Jeg synes man (jeg) kan blive klogere på, at læse om de forskellige problemer, som man har fået svar på/hjælp til.

Men hjælpen til andre, ville være langt større, hvis man gav en tilbagemelding om, at svaret havde afhjulpet problemet, hvilket da også må være utilfredsstillende for den der har brugt tid på at hjælpe en.

Så min opfordring er, at komme med en tilbagemelding

mvh

Susanne

 

Hej Susanne

Vi tager os faktisk af det, lige så stille, ved at gennemgå sager der har ligget stille et stykke tid, og deri markere det bedste svar i hver sag.

Hej Henrik

jamen, når man sidder og læser de forskellige spørgsmål og derefter læser svaret fra dig (eller andre) om, hvad du mener kan afhjælpe det, så er der ingen tilbagemelding om, at det har afhjulpet problemet. Er jo en del steder, hvor der skal op til flere forsøg til, hvor man så sidder og tænker på, om det sidste svar nu virkede eller vedkommende bare har givet op, for det hører man ikke om.

mvh.

Susanne

Ah, OK. Jeg vil lige vende med redaktionen om vi kan indføje en venlig opfordring til at sige “Tak, det virkede”. Det vil også gøre sagerne nemmere at markere som endeligt løst.

Tak, det lyder som en god idé 🙂 Og tak.

med venlig hilsen

Susanne

Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.