Print fra netværk

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
bj¿rnen
Registreret bruger

Jeg har delt min printer HP laserjet 1018 som er tilsluttet min stationære computer. Jeg kan fint sende en udskrift til printeren, men den går i kø og udskrives først når den stationære bliver startet igen, selv om den er tændt når udskiftet sendes.

Det er et kendt problem, der desværre har en hel stribe årsager og løsninger.

Først vil jeg foreslå at du på den stationære computer kører dette diagnoseprogram fra HP:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03294421&tmp_task=solveCategory&cc=pl&dlc=da&jumpid=reg_r1002_dkda_c-001_title_r0001&lc=da&product=1814094

Du bør også hente og installere den nyeste driver, der ligger her:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=pl&dlc=da&docname=c03294421&jumpid=reg_r1002_dkda_c-001_title_r0001&lc=da&product=1814094&

Problemet kan også ligge i Microsoft .NET, men prøv disse to ting først. 


bj¿rnen
Registreret bruger

    Har nu prøvet de 2 løsningsforslag. men det er det samme.

    Hilsen

    Mogens

    Nu har jeg forsket mere i dette besværlige problem, det er åbenlyst et udbredt problem i HP’s printerdrivere. Når det ikke løser problemet at opdatere driveren, kan du i stedet bruge denne lidt overraskende finte:

    1) Højreklik på printeren i Kontrolpanel og vælg Printeregenskaber.

    2) På fanebladet Porte fjerner du markeringen i Aktiver tovejsunderstøttelse (se skærmskud).

    3) Klik OK. Jeg vil også anbefale at genstarte computeren.

    Det er desværre ikke en rigtig løsning, for når du slår tovejs kommunikationen fra, kan printeren ikke meddele om lav blækstand, papirmangel og lignende.


    bj¿rnen
    Registreret bruger

      Hej

      Har sat markering i bedste svar, da det nu virker med den lille bemærkning at dokumentet bliver sat i kø på den bærbare og skal genstartes før det skrives ud.

      Hilsen

      Mogens


      bj¿rnen
      Registreret bruger

        Hej

        Har fjernet markering i “bedste svar” da jeg pludselig ikke kunne skrive ud fra den stationære. Fik først mulighed da jeg satte flueben i Aktiver tovejsunderstøttelse igen.

        Hilsen

        Mogens

        Et grimt problem, der uden tvivl ligger i HP’s egen driver. Driveren er ikke opdateret siden 2009 – men HP har en “Print and Scan Doctor”, der er opdateret for nylig – prøv at køre den og se, om den finder noget:

        http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=1814093&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1814092&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4063

        Jeg har et trick mere:
        Hvis din netværksrouter understøtter deling af printere, kan du tilslutte printeren til routerens USB-port i stedet for den stationære. Hvordan det præcist gøres afhænger naturligvis af din router, der er temmelig store forskelle fra model til model.

        Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.