printer bliver ved at printe

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kedelsmeden
Registreret bruger

Hej jeg har en HP LaserJet 1022n, som bliver ved med at printe til der ikke er mere papir, når den er på netværk, og det er ligemeget om det er med Vista 64bit, Win 8 64bit eller Win 7 32bit, kun på min gamle bærbar med Vista 32bit fungerer det , som det skal

Mvh

kedelsmeden

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Prøv at afinstallere printeren i Enhedshåndtering, genstart og installer denne driver (HP LaserJet Hostbased Plug and Play Basic Driver): http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=439323#N164


    kedelsmeden
    Registreret bruger

      Hej

      Jeg fik ikke løst problemet med at afinstallere printeren i Enhedshåndtering, genstart og installere den nye driver, så nu bruger jeg kun USB tilslutningen, indtil videre.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Måske kan vi løse problemet ved at installere printeren som en lokal printer og slå tovejskommunikation fra.

        Tilslut først printeren til netværket og fjern USB-kablet.

        Åbn startmenuen og klik på Enheder og Printere, slet de installerede HP 1022n printere, og klik på Tilføj en printer.

        I dialogen der nu åbner, vælg Tilføj en lokal printer. På næste side sæt markeringen i Opret en ny port, vælg Standard TCP/IP Port og klik Næste.

        Indtast printerens IP adresse i det øverste felt, fjern markeringen udfor Forespørg printeren, og vælg automatisk den driver, der skal bruges, og klik Næste.

        Du kommer muligvis til at skulle vælge driveren på en liste nu. Når printeren er installeret, kan du finde den i Enheder og printere. Højreklik på HP 1022n-printeren og vælg Printeregenskaber.

        Åbn fanebladet Porte, fjern markeringen udfor Aktiver tovejsunderstøttelse og klik OK. Genstart.

        Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.