Printer forsvinder i Windows Vista Home

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Hede49
Abonnent

Jeg har en HP Photosmart 2575 all-in-one printer. Tit og ofte forsvinder printeren. Så skal jeg i Administration/tjenester og genaktivere printspooler og hvis det ikke hjælper skal printer slukkes og tændes igen, hvorefter driverne bliver installeret påny.

Hvorfor sker det ??

Mvh. Baunsgaard

Hvordan er printeren forbundet – USB eller netværk?

Hvis det er en netværksprinter, kan problemet være at den får en ny IP-adresse i tide og utide, hvorefter Windows-driveren ikke længere kan finde den. Det kan løses ved at tildele den en fast adresse. Sig til, hvis jeg skal gå nærmere ind på det.


Hede49
Abonnent

    Hej Henrik

    Tak for tilbagemeldingen.

    Min printer er tilsluttet med et usb-stik. Når du spørger om “netværk” er jeg lidt i tvivl. Printeren bruges trådløst af andre pc’er i huset. Hvis den hermed er en netværksprinter, så er jeg lidt i vildrede om, hvordan jeg tildeler den en fast IP-adresse (jeg kan ikke se den på min trådløse router – kun de pc’ere som kører i det trådløse netværk.

    Skal måske lige tilføje, at siden jeg spurgte, har jeg faktisk ikke haft problemet.

    Mvh. Baunsgaard

    Beklager at jeg ikke har fulgt op før, jeg må have overset beskeden om “Nyt svar”.

    Printeren er i øvrigt en delt printer, ikke en netværksprinter, da den er forbundet til en bestemt PC, ikke direkte til husets router. Jeg spurgte til det, fordi det er vigtigt i forbindelse med fejlsøgningen.

    Men da problemet forsvandt af sig selv, vil jeg lukke sagen.


    Hede49
    Abonnent

      Hej Henrik

      Jeg har fortsat problemet, hvorefter jeg fortsat skal i Kontrolpanel!Administration/Tjenester/Printspooler. Her står at printspool starter mnauelt, selvom jeg hver eneste gang ændrer til Automatisk/Anvend/OK.

      Jeg genstarter ikke PC’en efter denne manøvre, da printerne jo dukker op igen.

      Håber, at du har en løsning ?

      Mvh. Baunsgaard

      Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.