Printer mister netværksforbindelsen

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
cabest
Medlem

Min HP Photosmart Wireless B109n-z har mistet forbindelsen til netværket. Den har fungeret fint i et års tid; og den er da også stadigvæk opsat i PC-en og viser klarmelding samt står også online, men W-lampen på printeren lyser ikke. Jeg bruger ikke printeren så tit men jeg har en fornemmelse af at den er holdt op med at have kontakt til netværket i forbindelse med at min internetudbyder (antennneforening) opgraderede hastigheden fra 10 til 20 Mb. Er det nemmeste at slette opsætningen i PC-en og indlæse den påny eller er der en nemmere måde. Forøvrigt skriver den i fejlfindingen at vindows har blokeret forbindelsen til printeren.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Muligvis er antennen eller senderen i printeren holdt op med at fungere – dette skete for en HP wireless printer jeg selv havde for et års tid siden og den blev ombyttet af forhandleren uden problemer.

    Du skriver at den har fungeret fint et års tid – hvis det betyder at printeren endnu ikke er 2 år gammel er der stadig fabriksgaranti på den og så synes jeg du skal tage den ned til forhandleren og lade værkstedet undersøge den.

    Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.