Printerdriver windovs 8

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
golfvagn
Medlem

På Jeres foranledning har jeg opgraderet min Windovs Viste til Windovs 8, det fungerer fint, men den kan ikke finde printerdiveren.

Min Printer er en Ricoh Aficio SP 232DN ved søgning står der noget om at den ikke understøttes, kan det virkelig passe printeren er tilknyttet min bedre halvdels hjemmearbejdsplads og er kun 4 år gammel. Håber I kan hjælpe mig ellers skal jeg jo tilbage til vista igen og det vil jeg nødig, men man kan jo ikke undvære en printer.

Vagn S.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det er lidt svært at sige. Hvis modellen hedder helt præcist hedder “SP 232DN”, optræder den ikke på Microsofts kompatibilitetsliste: http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/win8/CompatCenter/ProductViewerWithUpdatedFilters?TempOsid=win8&Type=Both&CurrentPage=0&TotalPages=8&SortCriteria=Relevance&ShowCriteria=2&Compatibility=All&TextSearch=Ricoh%20Aficio%20SP&ProductName=Ricoh%20Aficio%20SP&LastRequested=7&Locale=en-us

    Søger man på Ricoh’s hjemmeside, kan man konstatere, at den er opdateret 8/2-13, men at der ikke er nogen Windows 8 drivere: http://support.ricoh.com/bb/html/dr_ut_e/ra/model/spc232/spc232en.htm

    Prøv eventuelt at installere Windows 7 printer driveren, og se om den virker. I nogle tilfælde virker Windows 7 drivere under Windows 8.

    Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.