Xerox

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
jedgl146
Medlem

Min ellers udmærkede printer Xerox Phaser 6110 har fået nye patroner  og vil derefter kun udskrive som “kladde” og ikke som “normal” eller “bedst”.

DEt skal dog siges at hvis teksten bliver lavet om til et billede bliver det godt nok hvis den står på coulor.

 

HB

Tao
Tao
Supporter

    Hej HB,

    Er det officielle patroner du har købt? – hvis ikke kan dette godt skyldes de drilske omstændigheder.

    Hvis patronerne er fra den officielle producent, så prøv at geninstallere printersoftwaren på din pc (fra den medfølgende cd). Og se desuden efter, om du kan opdatere driverne til din printer. Det gør du ved at åbne startmenuen, højreklikke på Computer og vælge Egenskaber. Tryk på Enhedshåndtering i panelet til venstre, naviger frem til din printer, marker den, højreklik og vælg Opdater driversoftware.


    jedgl146
    Medlem

      Desværre hjalp det ikke. Det kan dog oplyses at patronerne ikke er originale til printeren. Men jeg har før med held brugt dem. Desuden kan det oplyses at hvis jeg laver dokumentet om til et billede og har printeren stående på colour giver det et fint resultat. Er der indlagt en elektronisk fælde i de originale patroner?

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen,

        Hvis du før haf haft held med at bruge patroner fra en anden producent end den originale, lyder det underligt at de pludselig ikke virker. Men jeg synes du kan prøve at isætte officielle patroner, og så om problemet følger patronerne eller printeren.

        Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.