Åbne filer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
cykelerik
Abonnent

Hvordan kan man se hvilket program man skal åbne en fil med???

Og kan man ændre program til at åbne med??:)

Når man har gemt en fil, og senere vil åbne den, bliver man spurgt om vilket program man vil åbne filen med, og en hel del valgmuligheder åbner sig, MEN HVILKET af programmerneskal man åbne med!!!!!

Er der en måde at finde ud af det på ved at se logoet på filen????

Nogle kan åbnes med Power Point andre med Explorer, men er der ikke en rette snor for hvilket program der åbner hvad!!!!

 Jeg skal lige oplyse at jeg brure Windows XP.:)

Jeg har også prøvet at klikke på egenskaber, men mener ikke at det giver mig svaret!!

Jeg mener ikke at der vises de ikoner der relaterer til filen! Desværre!!:)

 Om jeg gemmer filen rigtigt?? Det er jo så spørgsmålet, – men hvordad er rigtig???

MVH Erik

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du skriver ikke hvílken windows version du bruger, så jeg tager udgangspunkt i win7….

    Hvis du højreklikker på filen og vælger egenskaber kan du se hvilket program filen skal åbnes med i det fremkomne vindue.

    Logoet til filen er, som du selv antyder, en udmærket rettesnor for hvilket program filen ‘tilhører’ men det kan nogen gange være svært at skelne de små billeder fra hinanden.

    Generelt åbnes en fil jo med det program det er skrevet i, men i nogle tilfælde kan man fint bruge et andet tilsvarende program til at åbne filen, forudsat at programmet er i stand til at læse filen.

    Det finder du ad af ved igen at benytte højreklik, med denne gang vælge ‘åbnes med…’ I den nu fremkomne boks vil standardprogrammet være at finde i øverste linie og evt. mulige programmer vil være i den underliggende boks.

    Hvis denne er tom kan du benytte knappen ‘gennemse’ og se hvilke programmer der så dukker op. Du kan så vælge det du mener du måske vil bruge og så se om det virker efter hensigten.

    Jeg forstår ikke helt hvorfor du for muligheden får at vælge hvilket program du vil bruge til at åbne en fil du tidligere har gemt med – er du sikker på du gemmer filen korrekt – prøv evt. at uddybe lidt mere hvad der egentlig sker med dine filer…

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.