åbne programmer på cd

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Elnegaard
Medlem

hvordan kommer jeg i gang med jeres cd?

 folderico på cd 12 kan jeg ikke finde og der står ikke aktuelt  nogen steder

hvad gør jeg??

Birthe

Nu kom jeg ind på cd folderico men får beskeden – udgiveren af shedko folderico 4,orc11 (i).exe kunne ikke bekræftes og at denne filtype kan beskadige computeren. Prøver jegaligevel at klikke på kør, kommer sprogpakken frem med 5 sprog og det er ikke dansk. Er min computer helt umulig?

Normalt tilbyder Windows selv at starte det rigtige program fra CD’en, når den lægges i drevet. Er det ikke tilfældet (f.eks. hvis AutoPlay er slået fra), kan du starte CD’ens brugerflade ved at åbne filen ‘default.html’ i din browser.


Elnegaard
Medlem

    Nu kom jeg ind på cd folderico men får beskeden – udgiveren af shedko folderico 4,orc11 (i).exe kunne ikke bekræftes og at denne filtype kan beskadige computeren. Prøver jegaligevel at klikke på kør, kommer sprogpakken frem med 5 sprog  og det er ikke dansk. Er min computer helt umulig?

    Der er egentlig ikke noget galt her, det er normalt nok.

    Advarslen kommer, fordi Windows ikke kan kontrollere programmets udviklere via en digital signatur, ikke fordi der er opdaget noget problem med det. Vi har testet programmet for enhver form for virus, det er helt i orden.

    Det er desværre meget almindeligt, at programmer ikke bliver oversat til dansk, så engelsk bliver det naturlige alternativ.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.