Adobe Acrobat

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

Hej .

Jeg har en komputer med XP. Her har jeg for flere år sideen installeret et program Adobe Acrobat, Når jeg modtager PDF filer som jeg gerne skulle kunne åbne vil det gerne åbne i Dette program. Men det vil ikke åbne. Jeg har installeret Adobe Reader på komputeren i håb om at filerne vil åbne i dette program i stedet, som jeg har sat komputeren til. Alligevel åbner det i Acrobat programmet. Jeg har forsøgt at slette det gamle Adobe Acrobat men det vil ikke lade sig gøre. Hvad gør jeg. Jeg mener at vide at I engang nævnte i bladet et program som kunne gøre det og som I vedlagde på jeres CD rom. Kan I give mig et godt råd til hvorddan jeg får klaret dette.

Preben Presmann

Tao
Tao
Supporter

    Hej Preben Presmann,

    Først synes jeg du skal forsøge at afinstallere Adobe Acrobat via Kontrolpanelet. Hvis ikke dette lykkes, så skyldes det sikkert at der er sket en fejl i afinstallationen af programmet, da du har prøvet. Derfor skal du nu prøve at hente programmet igen fra Adobes hjemmeside: https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=acrobat_pro&loc=dk

    Når programmet er installeret burde selv have overskrevet den tidligere udgave og erstattet de manglende filer. Du kan derfor igen prøve at afinstallere programmet via Kontrolpanelet.

    Hvis ovenstående mod forventning ikke fungerer, så prøv at hente programmet Revo Uninstaller, som gratis kan hentes her: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Med programmet kan du afinstallere Acrobat udenom Windows’ normale afinstalleringsproces og programmet er ofte langt mere effektivt og burde fjerne alle rester af programmet.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.