Adobe Flash Player

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
knudbc
Abonnent

Jeg har for nylig måttet udskifte harddisken i min stationære pc. Jeg har trods adskillige forsøg ikke været i stand til at installere Adobe Flash Player på maskinen. Jeg har tidligere benyttet Flash Player til at afspille slide-shows fra en bekendts hjemmeside. Jeg kan godt hente billeder enkeltvis fra hjemmesiden og vise dem i fuldskærm, men slide-show kræver iflg hjemmesideproducenten, at Adobe Flash Player er installeret. Jeg kan godt downloade programmet og starte installationen, og tilsyneladende forløber installationen ok, men når den er afsluttet og jeg søger efter FlashPlayer (via kontrolpanelet/programmer og funktioner) findes programmet ikke på maskinen og jeg kan derfor selvsagt heller ikke starte afspilning af slideshows. Er der andre, der har været udsat for dette problem – og som har fundet en løsning på problemet?

Min maskine kører Windows Vista 64-bit udgaven.

Knud.

 

Først og fremmest skal du teste den installerede Flash, det gør du her:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/find-version-flash-player.html

Jeg vedlægger et skærskud af, hvordan det skal tage sig ud, hvis du har den nyeste version 11.8.8 rigtigt installeret. Hvis det er i orden, ligger problemet et andet sted end i Flash-afspilleren som sådan. Det ser vi så på. 


knudbc
Abonnent

    Jeg har hentet og installeret den nyeste version af Flash Player. og nu er det minsandten lykkedes at afspille slide-shows – sådan da, for det kan kun lade sig gøre, hvis jeg starter dem op i Google-Chrome, men ikke i Explorer 9.0.

    Noget lignende gælder hvis jeg afspiller video-sekvenser i YouTube. Det kan godt lade sig gøre både i Explorer og i Google-Chrome, men kun med lyd i Google-Chrome.

    Kan der være et eller andet i Explorers indstillinger, der blokerer?

    Mvh

    Knud.

    Først kan den manglende lyd skyldes noget så banalt som at lyden er slået fra. Det slås fra under videovinduet, og det sker uafhængigt for hver browser. Jeg vedlægger et skærmskud af det.

    Så kan der også være mere generelt rod i indstillingerne i Internet Explorer. De kan nulstilles ved at gå ind i Windows generelle indstillinger for internet, det vedlægger jeg også et skærmskud af.

    Nu er der en finte her, nemlig at Chrome styrer sin Flash-installation uafhængigt af, hvad der i øvrigt er installeret i computeren. Hvis vi skal helt til bunds i det her, skal du også teste Flash-afspilningen i Firefox (eller Opera).

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.