Adobe Flash Reader

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
KMJ49
Medlem

Jeg har problemer med installering af Adobe Flash Player, jeg har fulgt “opskriften på Adobes Problemløserside”, men det har ikke rigtig hjulpet. Programmet kan ses i “Kontrolpanel/Programmer/Programmer og funktioner”, men ikke når jeg kigger i “Computer/Lokal disk (C)” så er den der ikke. Har nogen en god ide? Jeg kører Windows 7 64 bit, AMD Athlon II Dual-Core M300 2,00 GHz. 🙂

Er du sikker på, at der overhovedet er et problem?

Flash Player er en udvidelse til browserne, ikke et separat program. Hvis de blinkende reklamer her på siden vises korrekt, er Flash Player rigtigt installeret.


KMJ49
Medlem

    Hej Henrik

    Desværre er der ingen blinken på siden her, så der må jo være et eller andet der ikke er helt ok. Desværre.

    Venlig hilsen

    Kristian

     

    OK, så er Flash installeret, men fungerer ikke ordentligt.

    Det enkleste er at afinstallere det fra Programmer og funktioner, og derefter installere det igen. Det skulle få det til at starte på en frisk.

    Hvis det ikke er nok, skal vi i gang med dybere fejlfinding.


    KMJ49
    Medlem

      Jeg har afinstalleret alt hvad der havde med Adobe at gøre og geninstalleret både Adobe reader og Flash, og nu blinker billederne på Komputer for alle siden, men hvis jeg prøver i lille film i You tube eller fra Ekstrabladet er der bare cirklen der bliver ved med at køre rundt, og så kommer det ikke længere.

      Hilsen

      Kristian


      KMJ49
      Medlem

        Det hele endte med at jeg simpelthen formaterede maskinen, og startede helt forfra, og nu er jeg kørende.:)

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.