Adobe Premiere

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
kimgh523649
Abonnent

Jeg har fået ny pc og i starten virkede Adobe Premiere elements ‘Pan and zoom’ værktøj hurtigt og godt. Pludselig begyndte det at være langsomt, der varer ca. 30 sekunder før en kommando bliver udført. Jeg har kørt Magix Check and Tuning 2011 uden det havde effekt. Hvad kan der være galt?

Hvor meget ram har din computer, og hvor store film arbejder du med?

Premiere Elements kan nemt sluge 2 gigabyte, hvis du arbejder med HD-film, og så skal der ikke meget til, før du løber ud for hukommelse og alt bliver langsomt.

Jeg anbefaler mindst 8 gigabyte hukommelse til videoarbejde.


kimgh523649
Abonnent

    Hej Henrik. Jeg har efter ekspedientens anbefaling, netop til at arbejde med HD billede video 8 GB hukommelse og Quad Core and Dual Graphics, og jeg arbejder med kombination af billeder og videosekvenser. Varighed ca. 20-30 minutter pr. filmdel. Kan det hjælpe at arbejde med mindre dele, fx 15 min ad gangen? Skal jeg vente med musik, tekster og andet til allersidst – er det også medvirkende til fald i hastighed?

    Quad Core er udmærket, Dual Graphics ligegyldigt. Varigheden har en del at sige, da Premiere vil indeksere hele filmen. Musik, tekster og andet tilbehør er småting i sammehængen. Video fylder mest, og specielt HD video. Hvis du ikke skal bruge HD video i sidste ende, kan du eventuelt nedskalere filmklippene, før du arbejder med dem.

    Jeg vil foreslå at aktivere Windows’ Jobliste med tastekombinationen Ctrl-Shift-Esc og kigge på fanebladet Ydeevne. Det giver en del information om hukommelsesforbrug, CPU-forbrug og lignende, så du kan finde ud af, om du løber ud for hukommelse, regnekraft eller andet. Jeg har til min irritation konstateret, at Adobe Premiere nemt kunne sluge 2 GB hukommelse, og sikkert endnu mere, hvis man bruger mange funktioner. Brug Ydeevne til at finde ud af, hvad der præcist bliver langsomt.


    kimgh523649
    Abonnent

      Hej Henrik. Når jeg ser ydeevnen samtidig med jeg har i givet en pan and zoom ordre ryger hukommelsesbruget op på ca 2,7 GB og CPU op på 30-40%. Det er vel ikke så meget, at det begrunder, at det varer20-30 sekunder før kommandoen udføres. Det er en ny pc og en nyindstallering, og den første dag jeg brugte programmet reagerede den uden delay.

      Det er åbenbart Premiere selv, der bruger de mange kræfter, ikke noget eksternt. 2,7 GB hukommelse er meget, og CPU-forbruget tyder på, at en af kernerne bliver brugt fuldt ud – af tekniske grunde viser det sig ikke altid i de små grafer over CPU-forbruget.

      At det ikke var et problem i første omgang kan skyldes forskellige ting – specielt videofilmens opløsning har stor betydning, HD-film tager omkring fem gange så meget kapacitet som film i DVD-opløsning.

      Der skal en ekspert i Premiere til at sæte fingeren på, præcist hvad der bruger så mange ressourcer. Derfor vil jeg foreslå at tage sagen til Adobes support.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.