Adobe Reader

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
andersine-d07193255b
Abonnent

Jeg har lige købt en ny PC, der kører med Windows7 (64).

Her har jeg også installeret den nyeste Adobe Reader. Mange af mine filer er PDF filer, da mange af mine filer er lavet med CutePDF og mange er modtaget sådan. På min gamle PC kunne jeg, når jeg åbnede en mappe med PDF filer, se en forside/thumbs af de forskellige PDF filer, men det kan jeg ikke mere/på denne PC! Har prøvet og afinstallere og indstallere Adobe Reader, men har ikke hjulpet. Så mit håb er, at der er en der har opskriften til, hvordan jeg får min forside/thumbs tilbage.

Susanne

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Er det kun med pdf-filer at problemet optræder? For sådan som jeg læser og forstår dit spørgsmål tror jeg du mangler at få aktiveret eksembelvisning i din stifinder – helt ude til højre på værktøjslinien er et lille ikon der forestiller stfindervinduet – tryk på dette ikon og der vil nu optræde en rude i højre side af stifindervindue

    Har jeg forstået det rigtigt??

     

    Hej Jan,det har ikke noget med det gøre. Ja, jeg kan se siden i højre side, når jeg pejer på den, men det er jo omstændigt, hvis du skal finde en bestemt PDF fil blandt 100. Før/på den anden PC, viste den helt automatisk den første side der var i den enkelte PDF fil (på alle PDF filerne i en mappe), som hvis du vælger et mappeikon til en mappe, men nu har alle mine PDF filer kun PDF logoet.

    Prøver og medsende 2 foto af nu og før(som jeg efterlyser), men tror ikke det går igennem. Har lige prøvet og der blev ved med at stå, Vent et øjeblik.

    mange hilsner

    Susanne

    prøver med billeder, som ikke kom med.

    Nej vil den ikke og fylder kun 13 & 14 kb.

    Susanne

    Her er et mystisk trick, der siges at virke. Kør 32-bit udgaven af Stifinder ved at indtaste dette i Windows’ Kommandolinje:

    C:windowssyswow64explorer.exe /separate

    Problemet ligger i at køre 32-bit udvidelser under 64-bit Windows. Jeg har et trick mere i posen, hvis dette ikke klarer sagen.

    Hej Henrik, hvis du med dette trick mente, at jeg så sså forsiderne, så blev vi begge skuffet, desværre. Så jeg håber ig be´r til, at dit andet trick vil klare sagen, da jeg har nær 1000 PDF filer, som jeg ikke mere kan overskue.

    mange hilsner

    Susanne

    Med det nye nummer, har jeg ikke alene fået svar på dette, for mig, kæmpe problem, men føler også, jeg har fået alle tiders julegave, med prgrammet “Fixes for 64 bites reader, der igen gør det muligt og se frontbilledet af, hvad der var i mine PDF filer, hvilket var slut, da jeg flyttede til ny PC. Og da jeg har godt 10.000 PDF  filer, så var det et rigtigt stort problem.

    SÅ 1000 tak, til den der så ellers fortjener stor kredit for dette.

    STORT knus

    Susanne

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.