Adobe Reader Update

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kristian-318cd9a774
Abonnent

Jeg har i nogen tid haft en irriterende icon (Adobe Reader) på proceslinien til højre, når jeg starter computeren op, kommer der en boks der siger at der er en opdatering til Adobe Reader, når jeg så kører den, får jeg at vide at det mislykkedes, er der en der kan hjælpe mig med at slippe af med dette irritationsmoment.

Jeg har Windows 7 Home Premium, og Adobe Reader X 10.1.0.

Mvh. Kristian

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er fordi Adobe har en updatefunktion kørende på din pc som undersøger om der skulle være opdateringer tilgængelige…

    Tryk på ’startknappen’ og skriv ‘msconfig’ i søgefeltet. Vælg så fanen ’start’ i det nu åbnede program og fjern fluebenet ud for linien ‘Adobe Updater’ – tryk ‘OK’ og genstart maskinen – så burde du være fri for det irriterende boks…

    Desværre holdt dit forslag ikke, jeg havde ellers troet på det, Adobe Updater var ikke I msconfig, jeg fandt Adobe Acrobat, selv om jeg ikke har dette program, derudover var der Adobe Reader and Acrobat Manager, jeg fjernede fluebenet fra dem begge og huskede også OK, men idag kom den forhadte icon igen, jeg har lige set efter, fluebenene mangler stadigvæk, har du et bedre forslag ?

    Mvh. Kristian

    Jeg mener som Jan, at MSConfig / fanebladet Start er det rigtige sted at lede. Her har jeg selv deaktiveret Adobe Updater Startup Utility for nogle måneder siden, jfr. vedlagte skærmskud. Det er praktisk at sortere efter Producent for at få Adobe øverst i listen.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.