Adobe Reader X

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 13 år siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

HAR AFINSTALLERET OG GENINSTALLERET ADOBE READER X, MEN KAN STADIG IKKE ÅBNE ÅRSOPGØRELSEN PÅ SKAT.DK. KAN NOGEN HJÆLPE?
KAN DET HAVE NOGET AT GØRE MED, AT ADOBE ACROBAT TILSYNELADENDE IKKE FUNGERER (KAN IKKE ÅBNES FRA: START – PROGRAMMER – ALLE PROGRAMMER), OG HVAD GØR MAN SÅ? (Foregående indlæg ses nedenfor)
Efter at have installeret Adobe Reader X, kan jeg ikke længere få vist min årsopgørelse 2010 på SKATs hjemmeside. Jeg kunne godt få adgang til årsopgørelsen inden jeg installerede den nye Adobe.
Kan det have noget at gøre med, at under Kompabilitet i Egenskaber for Adobe Reader X, står der Windows XP (Service Pack 3)? Min gamle PC kørte W XP, og min nye PC kører med Windows 7, og der stod “Windows 7, Dansk” øverst, før jeg klikkede på Download-knappen. 
Har I nogen idé om hvad der er i vejen og hvorfor? Det er ikke mange dage siden, jeg installerede Adobe Reader X-versionen.


Anonym

    Hej sessan.

    Jeg har set dette spørgsmål før (fra en anden læser?). Du kan gøre 2 ting:

    1) Højre klik på din årsopgørelse og klik på “åbn”. Du bliver spurgt om du vil tillade åbning.

    2) Du kan bruge Google Chrome som browser. Her kan du åbne din årsopgørelse som sædvanlig.

    Jeg vil tro det er samspillet mellem Adobe og Microsoft, der halter, for jeg har det samme problem med e-boks og netbank. Du skal IKKE bruge beta-versionen af Chrome.

    Venlig hilsen

    steff


    jfp
    Abonnent

      Hej Sessan

      Har det samme problem som dig, men har fået det efter at have opdateret Explorer til version 9. så måske har det noget med det at gøre

      Hilsen jfp

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.