Adope Premiere elements

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
kimgh523649
Abonnent

Der er opstået det problem, at de billeder jeg har valgt, og lavet et project med, ikke længere kan findes af programmet, når jeg åbner et gemt project. Programmet beder om, at jeg finder vejen til hvert enkelt billede, som den har registreret korrekt med nummer. Det er som om forbindelsen mellem Premiere Elements og stedet, hvor billedet er gemt, er forsvundet. Hvad gør jeg for ikke at skulle genskabe forbindelsen mellem hvert eneste billede i mit project?

Hm, Premiere skulle automatisk finde den nye placering, når den har fundet den første af filerne, det fungerer i andre Adobe-programmer som InDesign.

Mon der er ændret et drevbogstav i computeren, så Premiere kigger det forkerte sted? Hvis det er tilfældet, er en simpel løsning at bruge Diskadministration til at ændre drevbogstavet tilbage. Hvis der er godt med plads på harddisken kunne du også oprette en ny partition til Premiere-projekterne, og give den drevbogstav / stinavn som oprindeligt.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.