afinstaller java

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år siden.
Oprettet af
maler-en
Abonnent

Heimdal melder sårbart program, det kan tilsyneladende ikke opdatere det, det handler om Java, Sun Jre 1.8.0 update_25 32bit, jeg har så prøvet at afinstallere det for at starte forfra, med revo uninstaller, men det geninstallerer åbenbart sig selv for næste gang jeg åbner PCen melder Heimdal igen 1 stk sårbart program og programmet ligger igen i revo uninstaller, jeg har også prøvet at fjerne det med windows eget tilføj/fjern program, er der nogen der har en løsning. Jeg har windows 8.1 og 64 bit.

På forhånd tak

Maler-en


Mogens R.
Medlem

    Prøv denne, og se, om det så skulle hjælpe – https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp


    maler-en
    Abonnent

      Hej Mogens, tak for svaret, desværre melder Java bare tillykke jeg er opdateret og der er ikke noget forældet, når jeg ser på Heimdal ser det ud til at der er 3 Javaudgaver:

      Sun Jre 1.8.0 update_40 32 bit

      Sun Jre 1.8.0 update_40b 64 bit

      Sun Jre 1.8.0 update_25 32 bit

      er det normalt med 3 udgaver og kan det være problemet, men så burde Java uninstaller  vel afinstallere de unødvendige eller hvad, under alle omstændigheder mærkeligt jeg ikke bare kan afinstallere alt uden at det nærmest geninstalllerer sig selv, er der andre muligheder der er mere kradse ?

      Maler-en

       


      Mogens R.
      Medlem

        Godt så. Gå ind under kontrolpanelet, vælg programmer og funktioner, og fjern alt, der er fra Oracle Sun Java.  Og få dennyeste java her. http://java.com/en/download/windows_ie.jsp?locale=en  og inden du trykker på Run>>  eller install>>  så fjern de flueben, der kan tilføje dig ASK som browser, så du ikke får et nyt problem.

         


        maler-en
        Abonnent

          Hej igen Mogens, så har jeg slavisk fulgt dit råd, og jeg kan se at der nu er installeret Java 8 update 40 og Java 8 update 40 64 bit, men Heimdal fortæller stadig om sårbart program, Sun Jre 1.8.0 update_25 32 bit, selvom jeg ikke kan se den udgave i Revo uninstaller eller under programmer i kontrolpanel, jeg skal lige nævne at jeg i forbindelse med afinstallering af Oracle programmerne også afinstallerede Heimdal for at se om det kunne ryste det sårbare program af sig, det kunne det så ikke, de andre Java programmer har Heimdal ikke problemer med, har du forslag eller er der ved at være udsolgt ? 🙂


          Mogens R.
          Medlem

            Hvis du skriver i browserliniwen tjekpc.dk som er Bankernes EDB Centrals egen hjemmeside der viser, om din maskine har de egenskaber den skal have, og version nummer, så kan du se, om du har den nyeste Java, eller om den er installeet.

            Heimdal har ofte sagt til mig, at der er galt med et af mine programmer, imens det er det sidste nye, og programmet er fra udbyderens egen hjemmeside. Så fjern Heimdal fra maskinen, og installér Java, som fortalt før.

            – For at se, om den sidste nye er installeret, når du har installeret den, så gå f.eks. ind til f.eks. Skat og se, om java indlæses problemfrit. Det ser du, hvis du bedes om at indtaste dit login.

            Du kan altid forsøge at afinstallere Heimdal, og hente den tilbage fra  https://heimdalsecurity.com/en/  bagefter.

             


            maler-en
            Abonnent

              Tak for hjælp Mogens, jeg har tjekket Java med skat, og det fungerer, når jeg åbner Revo uninstaller og ligeså tilføj/fjern kan jeg heller ikke se den “usikre” Java version men kun den/de opdaterede versioner, så Heimdal kan åbenbart ikke se at den dårlige/gamle version er afinstalleret, heller ikke selv om jeg har afinstalleret og geninstalleret Heimdal så det må jeg så nok bare leve med, og måske skal jeg bare helt undvære Heimdal selv om jeg har været glad for programmet som jeg har haft tillid til, og tryg ved at programmerne altid var opdateret.

              Hilsen Preben.

              Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.