Ashampoo Photo commander 15

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
BMP
Abonnent

Programmets navn:
Hej

Jeg har installeret programmet Ashampoo commander 15 fra Komputer.dk nr.1 2020 side 44.

Men der er noget som ikke er rigtig, efter min mening så er manualen Ashampoo commander 16, men programmet er Ashampoo commander 15, eller Ashampoo commander free 11.2.0,  har jeg ret?

Jeg har hentet Ashampoo commander 16 på Ashampoo’s hjemmeside, men den findes ikke på dansk, og her kan jeg ikke finde “fjern ridser og objekter med marker” som i beskriver på side 44 punkt.8


gumbi
Registreret bruger

    Jeg er enig i, at der må være noget galt. Jeg går altid på nettet og orienterer mig, inden jeg downloade et program. Her ser jeg, at der er et Ashampoo commander 16. Så er der jo ikke meget ved at hente en ældre udgave. Jeg har ikke hentet det, for jeg ville se, om der var andre der undrede sig?

    Når man på Ashampoo’s hjemmeside, ser om programmet kan fås på dansk finder jeg, at det kan det.

    https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/2118/multimedia-software/photo-commander-16

    Og vælger fanebladet sprog:

    Tak til vores oversættere
    tysk tyskengelsk engelskhollandske Hollandsk (Guy Raedersdorf)fransk Fransk (Guy Raedersdorf)ungarsk Ungarsk (László Koncz)Russisk Russisk (Сергей Царёв)Polere Polsk (Jacek Milecki)italiensk Italiensk (Severino Grandi)Norsk Norsk (Ulf Aasen)portugisisk Portugisisk (Manuela Silva)spansk Spansk (Miguel Blasco)Svensk Svensk (Olle Ohlsson)tyrkisk Tyrkisk (Çağdaş Tatar)slovensk Slovenske (Jadran)tjekkisk Tjekkisk (Libor Divis)Kinesisk forenklet ChineseSimplified (Smilefly)japansk japanskserbisk Serbisk (Ilija Komljenović)Portugisisk (brasiliansk) Portugisisk (brasiliansk) (Josè Carlos Taveira)Hebrew Hebraisk (Eldad Ron)ChineseTraditional ChineseTradition (Alan)Korean Koreansk (pCsOrI)arabisk Arabisk (انور الاسكندرانى)dansk Dansk (Tao Ask Andersen)græsk Græsk (Aldi Duzha)rumænsk Rumænsk (Andrei Grigorcea)slovakisk Slovakisk (Milan Slovák)Finsk Finsk (Kari Riitakangas)serbisk Serbisk (Ilija Komljenović)Spansk (Argentina) Spansk (Argentina) (Angel De Giorgi)Norsk nynorsk Norsk nynorsk (Olai Otterå)

    Jeg håber, der snart kommer et svar. Der er jo også mulighed for at købe det til billige penge.
    Men det ville være rart at vide, hvordan der tilsynladende er noget galt.

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hmm, det ser ud som om vi ikke har fået lagt den rigtige version i Fordelszonen. Jeg har skrevet til vores Fordelsredaktør for at få rettet op på det.

      Steffen Nielsen
      Steffen Nielsen
      Komputer for alle

        Kære læsere,

        Henrik har desværre ret, men den rette version er nu på plads og kan hentes her:

        https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/ashampoo-photo-commander

        Jeg beklager fejlen.

        Med venlig hilsen

        Steffen Nielsen

        Komputer for alle

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.