Ashampoo Sharpen

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Villadsen
Abonnent

Når man een gang har installeret et Ashampoo program (Antivirus) kommer der 1-2 nyhedsbreve om dagen med tilbud om alt andet.

Nu er det et program “Sharpen”, der sælges i begrænset periode til ‘lav’ pris.

Deres beskrivelse lyder alt for godt – men er der nogen, der kender deres produkter, forretningsmetoder og driftsstabilitet – og måske “Sharpen”?

God weekend
Søren

Tao
Tao
Supporter

    Hej Søren,

    Jeg vil lige indledningsvist nævne, at jeg indimellem oversætter for Ashampoo, men jeg vil naturligvis stadig give dig det bedst mulige svar med min Komputer for Alle-kasket på 🙂

    SHARPEN projects photographer er faktisk ikke et Ashampoo-program, men et program, der er udviklet af Franzis. De har indgået et samarbejde med Ashampoo, hvor deres produkter bliver videreformidlet. Jeg har dog ikke selv nogen erfaringere med programmet, men jeg kan se, at det er muligt at hente en prøveudgave af programmet. Det gør du ved at trykke på Download nu her: https://www.ashampoo.com/da/usd/pin/partner0208/partner-software/sharpen-projects-photographer

    Følg installationsanvisningerne på skærmen og tryk blot på Later når du bliver bedt om at aktivere programmet. Det giver dig en chance for selv at bedømme kvaliteten af forøgelsen af skarpheden i dine billeder. 

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.