Ashampoo Win Optimizer eller Win Zip Driver Updater og Registy Optimizer

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-592168
Registreret bruger

Jeg har lige installeret Ashampoo Win Optimizer – kan den erstatte Win Zip Driver Updater, Win Zip Registy Optimizer og Win Zip System Utilities Suite, som jeg har installeret tidligere, men af og til volder lidt problemer ???

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig starte med at fraråde WinZip Driver Update – og driver opdateringer generelt. Drivere er ret kritiske komponenter, og hvis de ikke volder problemer, bør de ikke ændres. Det er sjældent at få en mærkbar gevinst ved at opdatere en driver, der ikke giver problemer – men opdateringen som sådan kan give bøvl. Ikke mindst hvis en generel driver kommer til at erstatte en, der er tilpasset en bestemt computermodel.

    WinOptimizer klarer også oprydning i Registreringsdatabasen.  Derfor vil jeg klart anbefale Ashampoo WinOptimizer, der dækker de to vigtigste funktioner og springer den risikable over. Det er en velgennemprøvet pakkeløsning – i modsætning til WinZip, der burde have holdt sig til at lave pakkeprogrammer. Du er ikke den første, der har haft problemer med deres optimeringsprogrammer.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.