Audacity 1.2.6

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
klitboen
Abonnent

Hjælp !!! Jeg har i lang tid brugt det ovennævnte program med stor succes,det var med Windows XP, nu har jeg skiftet til Vista, og nu melder problemerne sig, jeg kan ingenting optage, der er masser af lyd i højtalerne, så der burde ikke være nogen problemer.

Hvad jeg har gjort, da der pludselig ingen lyd kom ud af computeren, trods når alle indstillinger ifølge det indbyggede lydkort er korrekte, så har jeg købt og isat et nyt lydkort, og nu er der masser af lyd. men som skrevet jeg kan ingenting optage, Audacity, “står” og blinker, med en rød “curser, altså den der normalt kører og viser hvor langt man er.Jeg kører den i Windows XP kompalitet, jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere, det hjalp heller ikke, så hjælp!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu har jeg så fået lyden iorden,, men men men , når jeg nu optager med Audacity, og derefter vil afspille det optagede, kommer der ingen lyd !!! så er det jo ikke nemt at redigere, men når jeg så gemmer hele baduljen, og afspiller i WMP er der ingen problemer, så hvad f……… er der i vejen med Audacity, jeg har dog tidligere kunne bruge det med megen succes. Jeg er nu kommet så vidt at jeg har afinstalleret denne version af Audacity, og har så installeret en nyere version, men den er en beta udgave, og der har jeg oplevet, nogle gange at efter præcis 1,24t, fryser programmet, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg nu gør, jeg kunne forestille mig at man kunne downlade et program som kunne få musikken til at blive i komputeren, jeg ved de findes, men de koster penge! så hvis nogen har en adresse på et godt gratis program ville det være fint !!M.v.h. gerdahelmer:)

Lydkort er en evig kilde til forvirring og problemer…

Hvert program kan frit vælge, hvilket lydkort det bruger, og lyden kan reguleres flere forskellige steder. Derfor er det vigtigt at holde tungen lige i munden:

Et almindeligt problem er en volumenregulering, der er sat til 0.

Et andet problem er forveksling af mikrofoner og linjeindgang til optagelse. Det giver meget svag lydstyrke, hvis du optager fra mikrofon.

Et tredje problemer er afspilning til det forkerte lydkort, altså et andet en det, højttalerne er forbundet til.

Audacity selv kan som udgangspunkt udmærket bruges i Windows Vista/7, så der er ingen grund til at bruge XP Kompatibilitet, det vil næppe gøre nogen forskel. Jeg har selv brugt Audacity en del uden væsentlige problemer, og vil umiddelbart foreslå at kigge på problemerne et ad gangen.

Der er andre progammer derude, f.eks. dette:

http://www.sound-recorder.biz/freesoundrecorder.html

Selvom jeg ikke selv har erfaringer med det, vil jeg foreslå at du giver det en prøvetur.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.