Babylon

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Innovativpige 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
nesleinspc620167
Abonnent

Jeg har forgæves forsøgt at slette via msconfig, som anvist. Nedenstående dukker stadig op, når jeg starter Google eller Explorer. Linjen er kommet ind vi CCF-cleaner, som jeg nu har fjernet i programoversigten. Hvem kan hjælpe med dette irriterende problem

http://search.babylon.com/?affID=110823&tt=3612_6&babsrc=HP_ss&mntrId=5c7f5bb600000000000060d8191fdb78

Jeg har haft det samme problem men jeg veg ikke min løsning er god nok. Jeg har gået under funktioner og indstillinger og oprettet Google igen som en start side.  Jeg kan stadig komme ud for hvis jeg søger noget andet f.x. hjemmeside adresse og hvis jeg taster forkert, så dukker babylon op så jeg kan søge der igennem. Jeg undgår det bare.

Jeg har haft det samme problem men jeg veg ikke min løsning er god nok. Jeg har gået under funktioner og indstillinger og oprettet Google igen som en start side. Jeg kan stadig komme ud for hvis jeg søger noget andet f.x. hjemmeside adresse og hvis jeg taster forkert, så dukker babylon op så jeg kan søge der igennem. Jeg undgår det bare.

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    tuneskov
    Medlem

      Babylon lagde en genvej ind i “startside”, den slettede jeg og valgte en anden startside.

       

      Så gnnemsøgte jeg harddiske for alt der lignede “babylon”, dem slettede jeg, siden har jeg ikke haft noget problem med babylon.:)

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.