Bachup programmer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
ove jørgensen
Medlem

i blad nr 7 2011 var der et program til System bachup som jeg installerede, allerede i blad nr 8 2011 er der en ny sikkerhedskopiering, i blad nr 6 var der en stortest af 10 forskellige Bachup programmer, hvoraf ingen af de nævnte er med, jeg synes i skaber en hel del forvirring for os der ikke ligefrem er nørder men prøver at følge med og ikke kan gennemskue hvad man skal bruge og hvorfor.

hilsen Ove Jørgensen.

Tao
Tao
Supporter

    Hej Ove Jørgensen,

    Jeg kan godt forstå du bliver en smule forvirret af alle de forskellige programmer der bliver anbefalet og vurderet. Jeg skal bringe kritikken videre til rette sted.

    Men da der findes utallige programmer – også til backup – synes vi det er vigtigt at teste en masse af dem og give jer læsere det allerbedste. Der bliver jo hele tiden ved med at komme nye programmer og bedre teknik.

    Men for at hjælpe dig ud af forvirringen: Du skal ikke se det som om du nu skal skifte dine programmer ud, bare fordi vi tester et nyt. Hvis du er glad for dit backup-program, skal du selvfølgelig bare fortsat bruge det. Men du skal se den nye test som et øget udvalg. Hvis dit program manger nogle funktioner, kan det være det nye program indeholder netop disse.

    Håber det hjalp, ellers må du endelig skrive igen!

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.