Billeder tilgængelige for andre

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
keldkjærgaard
Medlem

Findes der en smart måde hvorpå man kan lægge alle sine familiebilleder et eller andet sted hen så de bliver tilgængelige for alle øvrige familiemedlemmer (fætre og kusiner)?

EKSEMPEL: Jeg har ca 500-1000 familiebilleder hvoraf kun nogle er interessante for een familie, medens andre er interessante for en anden familie osv. Kan hver af disse familier så “plukke” de billeder der er interessante for lige netop dem.

Jeg ved godt at jeg selv kan brænde en cd til hver af disse familier, men så skal jeg have besvær med at finde ud af hvilke billeder der måtte være interessante for netop dem.

 

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Keld,

     

    Du kan fx bruge Googles gratis Picasa-service. Det kombinerer et smart organiseringsprogram på din harddisk med en service på nettet, hvor du selv bestemmer hvem du vil dele dine billeder med:

     

    http://picasa.google.com/

     

    Dermed kan du dele enkelte album med bestemte grene af familien, så de ikke kan se alle andre billeder.

    Hej Henning.

    Mange tak for dit svar.

    Jeg er helt nybegynder.

    Det jeg helt konkret er interesseret i er at kunne udveksle billeder med mine fætre og kusiner, således at man kan hente billeder fra hinanden og hver især lægge dem ind i sit eget album. Er der nogen begrænsning i antallet af billeder der er plads til? Jeg har personligt brug for plads til ca. 500-1000 billeder. 

    Det kan vel ikke umiddelbart lade sig gøre at lave en fælles 123-hjemmeside med “opdateringsmuligheder” for os alle?

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej keldkjærgaard,

      Jeg ved ikke om du allerede er i gang med Picasa – hvis det er tilfældet kan du bare se bort fra dette.

      Jeg har selv stor glæde af Microsofts gratis tjeneste SkyDrive: http://www.skydrive.live.com

      Her kan man med et gratis Windows Live ID (som man i forvejen har hvis man har Hotmail, Xbox LIVE, Messenger osv.). Her har du 25 GB gratis plads som du kan fylde med billeder. Du kan rette tilladelser til hvem der skal se billederne og du kan oprette links (et link du kan sende til folk, så de kan se billederne). Det er også muligt at hente billederne ned i høj kvalitet. Der er ikke begrænsning på hvor mange billeder du kan uploade i et album (bare max 25 GB i alt, men dette er immervæk også en del).

      Mange tak for dit svar Tao.

      Det er lige hvad jeg har brug for!

      Mvh

      Keld Kjærgaard.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.