BlazeVideo HDTV skal ikke starte automatisk

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Jksa
Medlem

Jeg har fået en BlazeVideo HDTV (DVB-T H.264) i gave fra Illustreret Videnskab, tidligere i år.

Den kan ikke afspille en DVD skive man lægger i drevet. Det skulle den kunne. Men den kommer automatisk op, og det tager flere minutter, før den er færdig med opstart. Det er faktisk irriterende at den kommer automatisk op. Jeg kan ikke finde en indstillinge, der gør at den ikke starter op. Jeg bruger helst Power DVD, og derfor vil jeg have at Blaze Video HDTV ikke starter op. Det er kun til irritation.
Hvor slår man den automatik fra?

Det kan være temmelig generende, når forskellige programmer konkurrerer om at være mest ‘brugervenlige’ ved at komme først til fadet på den måde.

Heldigvis er problemet overskueligt, for i Windows’ Kontrolpanel er det nemt at skifte standardprogram for DVD-afspilning. På vedlagte skærmskud kan du se, hvordan du vælger et andet program fra listen – PowerDVD vil bestemt optræde i listen på din computer.


Jksa
Medlem

    Hej

    Det er desværre ikke det rigtige billede. Jeg har en lidt ældre computer, der har Windows XP. Den har ikke Windows 7. Det har den ikke harddiskplads og ram nok til. Derfor kan jeg ikke finde hvor jeg kan indstille DVD-afspilning.

    Det undrer mig forøvrigt hvorfor BlazeVideo HDTV ikke kan afspille en DVD. Det skal den kunne. Den kan hverken afspille en DVD optaget på en DVD- optager (Jeg kan ikke optage på computeren af ovenstående årsager), og ikke engang en købe-DVD. Den virker ellers fint til tv, endda DR HD, den registerer også de kodede Boxer-kanaler, selv med den lille antenne der fulgte med. (Nogen gange er de jo ikke kodede).

    Ah, Windows XP.

    Her skal du højreklikke på drevet og vælge Egenskaber.

    Det giver et vindue med fem faneblade, hvoraf det andet hedder Automatisk afspilning – se vedlagte skærmskud. Det er her, BlazeVideo har installeret sig selv og overtaget afspilningen. PowerDVD bør også stå som en mulighed i listen. Vælg den, så skulle alt falde på plads igen.

     

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.