Brændeprogram. fra nr.17

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  mikkelsdag 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Brombasse3
Medlem

Hej jeg har prøvet at skrive til jer før, Brændeprogrammet Ashampoo Burning Studio 2010, som er med nr 17. Det kan godt instaleres, men så spørges der til en code, som ikke findes, og der står at det kan laves om til Dansk, men så langt kommer jeg ikke inden den spørger efter code. Jeg har Vista på min PC, men det skulle den vel kunne køre med. Håber der findes en løsning, da det ser ud til at være et godt program. Kunde nr: 77.295.635.72  Holger Jørgensen

Mail: [email protected]


mikkelsdag
Medlem

    Hej
    Du skal installere programmet – starte det – gå ind i hjælp og vælge registrer programmet – indtaste nogle oplysninger om dig selv hvis du ikke har gjort det før. En hjemmeside åbner med en kode og den sendes også pr. mail. Indsæt koden det rigtige sted og det virker. Det er en god idé at opgradere, så kan du også undvære programmet Ashampoo Cover Studio fra CD 16/2010 hvis du har installeret det.

     

     


    Brombasse3
    Medlem

      Hej igen, i siger jeg skal starte programmet og indtaste oplysninger, men der kommer ikke noget frem hvor jeg kan skrive. I skriver også at der åbner en hjemmside med en kode, men det gør det ikke, så skulle jeg kunne gå ind under hjælp, men det står heller ikke nogen steder. Jeg har prøvet at ringe til kundecervise, men det kender de ikke noget til, de henviser her til.

       


      Brombasse3
      Medlem

        Hej jeg kan ikke afspille de cder der er med bladene. Når jeg sætter den i kommer min Windovs afspiller frem, og der kan jeg ikke få den frem. Hvad er der sket?

        Hilsen Holger

        Et program må have sat en forkert indstilling under Automatisk Afspilning – se vedlagte skærmskud. Windows vil normalt opfatte vores CD som havende “Programmer og spil”, så kig under det punkt og sæt det tilbage til “Spørg mig hver gang”.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.