Brænding af label direkte på DVD.

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  linka 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har været i Tyskland, og der har jeg købt nogle DVD-skiver hvor man kan brænde etiketten dirkte på skiven. På min PC har jeg Lightscribe, men den virker ikke på Labelflash, og jeg kan ikke se, at der er nogen hjælp at hente på labelflash.eu Er der nogen her der kan hjølpe mig? På forhånd tak. 🙂

Mvh.   Teknik.


linka
Medlem

    Hej. Så vidt jeg ved kan du ikke brænde etiketten direkte på din dvd fra din komputer, du er nødt til at skulle have en bestemt printer som kan gøre dette. Min søn købte ihvertfald en bestemt printer for at kunne brænde på skiver.

    Tak for svaret, B. Mortensen. Men vi er uenige, meningen er, at man skal vende skiven om i DVD-drevet, og så ved hjælp af et bestemt brænderprogram kan man brænde direkte på DVD-skiven. Det er det program, jeg eftersøger.

     

    Mvh.   Teknik.


    linka
    Medlem

      Hej igen. Ja der må jeg melde pas, det har jeg desværre aldrig været ude for, men så blev jeg da så klog, jeg vidste ikke at man kunne vende en dvd om i drevet.:-)


      madsline
      Medlem

        Hej! Jeg håber du har fået løst problemet for længe siden. Ellers kan je g fortælle dig at jeg købte en printer for 3 år siden til 700 kr. i Computer City, der kan sætte billeder direkte på cd skiver. Det er en printer fra CANON PIXMA IP 4500.

        En rigtig god printer til dette formål.

         Det er jo ikke sikkert at dette mærke eksisterer mere, men så har Canon nok med et andet nummer, som måske endda er blevet billigere.

        Hilsen Madsline

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.