Brug af Macrium Reflect.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
goeje2104
Abonnent

Programmets navn: Macrium Reflect
Spørgsmål: Kan det virkelig passe, det kan tage op til seks timer at lave et image af Windows?? Jeg bruger DVD’er

Med venlig hilsen

Helle Green Nielsen


kaj-emil
Abonnent

    Hej Helle

    Jeg har i mere end 10 år anvendt Macrium Reflect til back-up, men har ikke anvendt DVD’er til lagring, som du åbenbart gør.

    Jeg benytter en ekstern harddisk (2,5″) 4TB, den har kostet kr.1000,-, altså en pris på kr.0,25 pr. GB, til den pris kan du ikke købe en DVD (kr.1,25).

    På min gamle stationære PC fra 2012 back’er jeg 426GB up på omkring 4 timer, hvilket svarer til en gennemsnitlig bithastighed på 240 Mbips eller 30 MB/s.

    Ovennævnte til orientering, du skal være velkommen til at stille spørgsmål.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Helle

      Det lyder lidt overdrevet – mon du har en stak fotos eller andre dokumenter, der tages med?

      Hvor lang tid tager det per DVD? Enkeltlag DVD tager mindst 5 minutter, dobbeltlag omkring 20.Hvis du lader computeren bekræfte de skrevne data, tager det længere. Men tager det væsentligt mere tid per skive, vil jeg tro at der er en hastighedsindstilling, der bør justeres.

      Som Kaj-Emil nævner, er DVD’er lidt upraktiske med dagens datamængder. Også målt per gigabyte får man betydeligt mere plads for pengene med en simpelt ekstern harddisk – og når den er tilsluttet en USB-3 port, er det også langt hurtigere end at skrive til DVD’er.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.