Brug af Office-pakken helt gratis

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
mogenslj
Abonnent

Programmets navn: Office-pakken online
Spørgsmål: Jeg har nu mange gange forsøgt at bruge Office-pakken gratis. Jeg fulgte anvisningerne i Komputer 11/2021 og oprettede adgang til Office på nettet. Derefter var jeg inde og se lidt af mine dokumenter. Det var OK. Siden har jeg forgæves forsøgt at logge ind igen; men så får jeg at vide, at mit login er forkert. Logger jeg ind på min Microsoft-konto er der ingen problemer. Hvordan kommer jeg videre?

Venlig hilsen

mogenslj

tips
tips
Registreret bruger

    Det er jo på en måde et bedrer system at have Office pakken installeret på computeren, men hvis at det skal hverer gratis, ja så findes der jo et udmærket system med libre offices, ja klik på link og se nærmer.

     

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/libre-office

    Men også den mulighed at du køber offices, ja hvis at du regner på at programmet kan bruges i 10 år før at microsoft stopper med at opdaterer programmet, ja så er det jo kun et lille beløb om året for at have offices installeret på computeren, men klik på link og se nærmer.

     

    https://www.computersalg.dk/i/4829936/microsoft-office-home-student-2019-licens-til-1-pc-mac-digital-download-esd-all-languages-kr%c3%a6ver-windows-10

     

    ………………

    Rigtig godt tilbud fra Ashampoo, ja offices til 5 enheder til yderst rimelige pris.

     

    https://www.ashampoo.com/da/dkk/pin/1438/kontor/office-8

     

    …………………………………………………….

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Det skal fungere at logge ind…

      Mon du bruger en gemt adgangskode, der er forkert, eller et brugernavn?

      Prøv også at logge ind fra en anden browser, f.eks. Firefox. Så har den ingen gemte adgangskoder, og bør sende dig direkte ind i Office i online udgaven.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.