COMODO og IO Toolbox

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  signesfar 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Jeg har brugt de to programmer i lang tid med stort udbytte, men netop nu oplevet store problemer med dem.

Det begyndte med, at COMODO Firewall ved start af computeren kom med en fejlmeddelelse. Derfor ville jeg afinstallere det med IO Toolbox og bagefter geninstallere. Resultatet blev, at COMODO ikke blev afinstalleret helt, og at IO blev ødelagt. Der er er rester af IO tilbage på computeren, som måske generer. Det værste ved det hele var, at jeg ikke kunne komme på internettet; alle forbindelser var i orden, og mine andre computere havde ingen problemer.

Så prøvede jeg at systemgendannelse. Det virkede ikke med de to første datoer, og ved den tredje forsvandt alle gendannelsespunkterne bortset fra den seneste. Så var jeg lige vidt.

Derefter forsøgte jeg med fejlsikret tilstand, men heller ikke der kunne jeg afinstallere COMODO, og IO dukker slet ikke op i kontrolpanelets menu.

COMODO meddeler, at en msi-fil ikke kan åbnes.

Der er nu rester af begge programmer tilbage. Kan jeg bare slette alle disse rester uden egentlig afinstallation, eller risikerer jeg andre problemer ved det? Er der en anden mulighed?

Hvad er forklaringen på, at systemgendannelse fjerner alle de gamle gendannelsespunkter?

Heldigvis begyndte internettet at fungere igen, men det tager meget lang tid efter, at computeren er startet, før det er klar. Under computerstart kommer der også en fejlmeddelelse fra COMODO, og opstarten afventer, at jeg klikker OK til meddelelsen.

Jeg kan som sagt benytte computeren, og det virker, som om alle andre programmer fungerer rigtigt – internettet tilsyneladende hurtigere end før. Har COMODO sænket hastigheden, da det fungerede?

Hjælp! Og tak for hjælpen!


signesfar
Abonnent

    Tak for hilsen. Selvfølgelig burde jeg have svaret.

    Printeren og blækpatroner er fuldt i orden, men der kan stadig være problemer med farven.

    Jeg har muligvis indstillet COMODO forkert, men nu er det problem jo løst.

    Jeg er stadig usikker på, hvordan jeg fjener resterne af de to programmer.

     

    Venlig hilsen

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Ja comodo firewall kan sænke hastigheden på internette ganske betydeligt, hvis at den er indstillet til og kører over en sikret dns server, hvis comodo firewall er indstillet til og kører på en almindelig server, er hastigheden normal…

       

      Men nu er det mig som spørger om noget, har du fået løst dit problem med din printer og div portræt foto som bliver røde i hovedet.

      Det er jo nærmest mærkeligt at du ikke svarer på et spørgsmål der, så vi kan løse problemet i fællesskab.

       

       

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Og ja vi prøver om vi kan hjælpe dig på vej til noget bedre, uden at love for meget.

         

        Jeg tror at du skal prøve at hente IObit uninstaler som at du kan prøve om den kan finde de programrester der driller din computer.

         

                      Link til IObit og den kan indstilles til dansk tekst.

             http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html

        IObit kan også kører processen tvungen afinstallering, feks. hvis at du kan trække en icon ind i den vindue som er i programmet.

        Og det bedste ved IObit er at når et program er fjernet, så spørger den om du vil have registreringsdatabasen renset for programrester, og det skal man bare klikke ja til……

        Og med hensyn til problemer med din printer, hvilket foto papir bruger du ?? hvis at du bruger uoriginal foto papir kan det alene give forkerte farver eller dårlig fotokvalitet.

         

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Hvis feks at du har CCleaner installeret er det en god ide at du renser registreringsdatabasen med den for at fjerne ugyldige elementer.

           

           


          signesfar
          Abonnent

            Tak for tips – dem vil jeg prøve.

            Jeg bruger godt HP-papir, ganske vist ikke Canon.

            Venlig hilsen

            tips
            tips
            Registreret bruger

              Til din oplysning kan jeg fortælle dig at de fleste fabrikker, fremstiller blæk og fotopapir som specielt tilpasset hinanden, så blæk og andet fabrikat i fotopapir, ja så må du prøve dig frem med uoriginal papir, så at du finder et mix der giver gode foto at se på, og også at du opnår viden om de falmer eller er meget holdbar.

               

              Men hvis at du ønsker stor holdbarhed, er det nok bedst og gå ned til din fotohandler og få dem fremkaldt på gammeldags maner.

               

              Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.