Comodo Time Machine

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jenspeter6
Abonnent
Da Komputer for alle (KFA) introducerede Comodo Time Machine (CTM) for nogle måneder siden installerede jeg den på alle mine tre komputere. Den nyeste og bedste (og dyreste!) holdt en måneds tid før den gik helt ned (beskrevet i tidligere spørgsmål d 13.12.2011) http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/windows/windows-7-acer-travelmate-83722
Nu udviser komputer nr 2 lignende symptomer (meddelse om at der ikke er ledig plads nok (selv om der er masser af ledig plads). Fjerner man meddelsen popper den op igen efter få sek. Sletning af yderligere filer ingen effekt. Ved genstart defragmenterer CTM men problemet forsætter. Afinstaller braset selvfølgelig men ak: meddelse om at der ikke er tilstrækkelig kapacitet til at udføre ordren. Forsøg med Revo Uninstaller samme resultat. Komputer nr. 3: akut profylaktisk afinstallation inden det begynder at gå galt. Ser tilsyneladende fint ud men efter genstart er CTM levende og veloplagt og nogle tilsyneladende tilfældige filer af nyere dato (men ikke de nyeste) mangler.
Jeg håber nogen kan hjælpe mig så jeg kan slippe af med programmet i hvert fald på komputer nr 3 så jeg kan slippe med at skulle ud og købe to nye komputere !! MVH jenspeter

Det må vi tage stykke for stykke:

Det største problem med CTM er, at det lægger sig dybt ind i Windows’ opstart. Den nemmeste måde at rydde op her er at bruge en Windows-CD til at starte computeren, og derfra reparere Windows’ opstart. Så bliver CTM ikke automatisk aktiveret før Windows starter. 

Derefter kan du tage fat på at afinstallere CTM inde i Windows og få pladsen tilbage. Nu kommer det an på, hvor meget af programmet, der er fjernet allerede – den bedste fremgangsmåde er at bruge den afinstallations rutine, der er installeret sammen med programmet, og få det til at rydde op.

Lad høre, om tricket med Windows’ installations-CD får løst problemet i tilstrækkelig grad, eller om du får brug for mere hjælp med at rydde op og få pladsen tilbage. Har du det, vender jeg tilbage med mere vejledning.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.