Corel Draw 11 og Windows

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
siquihua894316
Registreret bruger

Det gode tegneprogram Corel Draw 11, som har virket upåklageligt på mine tidligere computere, vil ikke fungere på min nuværende computer. Programmet går ned!

Skyldes det udelukkende at det er en computer med Windows 7 64-bit?

Jeg har forsøgt at finde hjælp på nettet uden succes.

Jeg håber, at der er nogen i dette forum, der kan hjælpe. Specielt hvis jeg kan undgå at investere i et nyt program, for det er ret pebret prismæssigt!

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Ja, det er helt klart win7 64-bit der laver bøvlet – Corel Draw er ikke kompatibel med win7 og du må således ud i nogle krumspring for at det evt. skal lykkes.

    Det er ikke noget jeg har mulighed for at efterprøve idet jeg ikke har adgang til en Corel Draw, men prøv at åbne det i kompatibilitetstilstand…

    Højreklik på ikonet du bruger til at starte programmet med og vælg så ‘egenskaber’ – i det nu fremkonme vindue vælger du fanen ‘kompatibilitet’ og sætter flueben ud for ‘windows xp sp3’ og se så om ikke det hjælper.

    Hvis det ikke løser problemet er der nok ikke anden udvej end at investere i et nyere tegneprogram der kan køre med win7 eller alternativt instalere xp på en anden partition og så boote op med den når du skal bruge Corel Draw – noget kringlet men dog en mulighed


    siquihua894316
    Registreret bruger

      Hej!

      Tak for svaret! Jeg har prøvet at gøre som du foreslår, men det løste desværre ikke problemet. Men tak for dit svar! Nu er jeg blevet så meget klogere!

      Mvh

      Stig

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.