Deamon Tools Lite

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
segon
Abonnent

Problem med at afspille nogle CDer. Den skriver: systemet er indstillet til dvd-område1. Hvis du vil afspille denne dvd skal du indstille systemet til område 2. Når man gør det kommer der fejl i regionsændring. områdeindstillingen kunne ikke opd. Drevet raporterer at det kræver medier i destinationsområdet (område2). Indsæt det ønskede medie og prøv igen.

 CDerne afspiller fint fra CD-drevet. Det er kun når de er lagt ind i “Deamon Tools Lite”

Her vil jeg gerne vide, præcist hvilke CD’er, det handler om, og hvilken version af Daemon Tools. Egentlig er det kun DVD’er, der er regionskodede, så hvis Daemon Tools reagerer på afspilning af CD’er med denne besked, er der enten en programfejl eller et mærkeligt indstillingsproblem. 

 


segon
Abonnent

    Hej igen og tak for det hurtige svar. Mit spørgsmål var forkert. Det var ikke CD’er men DVD’er, der blev meldt forkert regionsområde på. Har dog løst problemet idet man inde i Diamon Tools Lite under drev egenskaber kan ændre regionen til 2 og så virker det bare. Programversionen er:4.45.2.0287

    MVH segon

     

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.