dokument i Word forsvandt

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

I forbindelse med redigering af et dokument i Word, opstod der en fejl, da dokumentet skulle gemmes. På skærmen stod et F. dokumentet lukkede ned, og ved forsøg på at åbne igen for at fortsætte redigeringen er der kun et tomt dokument, al tekst i dokumentet forsvundet.

Det er et dokument der er arbejdet på over flere dage, og hver gang er opdateringerne gemt under det oprindelige filnavn.

Jeg har forsøgt at finde en sikkerhedskopi, da der jo har været gemt mange undervejs i arbejdet med dokumentent, men det eneste der er dukket op via  stifinder er en oplysning om, at dokumentet ikke kan åbnes på grund af en systemfejl.

Er alt tabt, eller findes der en måde at genoprette det tabte dokument?

hilsen

 

Lillian

Der findes en vej, forudsat du bruger Windows Vista eller 7, nemlig Shadow Copy. Det er en indbygget mekanisme, der gemmer tidligere versioner et skjult sted på harddisken, og de kan gendannes via funktionen Tidligere versioner. For mapper findes de direkte i højreklikmenuen, for enkelte filer skal du først vælge Egenskaber, og der vælge fanebladet Tidligere versioner.

Du kan også bruge det gratis program Shadow Explorer til formålet:

http://www.shadowexplorer.com/

Findes der tidligere versioner, får du dokumenterne tilbage uden skader. Findes de ikke – fx hvis Systemgendannelse er slået fra på drevet – er der næppe noget at stille op.


Anonym

    tak for svaret. I dette tilfælde der der XP, så det betyder vel at der ikke er noget at gøre?

    Hilsen

     

    Lilian

     

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.