Drillende tekstbehandling

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Hoyholm
Abonnent

Hej – jeg har et problem med tekstbehandling. Jeg skriver en del og tidligere kunne jeg bare åbne en gemt tekstfil og så skrive videre, gemme og åbne igen. Den går ikke mere, hverken i Word Starter eller Open Office. Når jeg åbner en gemt fil, er teksten ”død” (ingen cursor). Højreklikker jeg på teksten for at redigere, svares der, at jeg er ”nægtet adgang (muligvis ingen adgangsrettigheder). Skal den anvendes som skabelon til et nyt dokument?”

Klikker jeg ”ja”, får jeg teksten op med cursor og kan arbejde videre, men som et helt nyt dokument. Ret irriterende med alle de kopier/filer, som der skal holdes øje med og slettes.

Hvad er der galt – ”ingen adgangsrettigheder”?

Hej fra ohoy

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    I hvilken sammenhæng er problemet opstået?

    Det vil også være en hjælp, hvis du kan tage et skærmskud af egenskaberne for en af de filer, der giver problemer: Marker filen, tryk Alt+Enter for at åbne egenskaber. Vedhæft skærmskuddet i dit svar (http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc).

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.