Driverfighter

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
fedt¿re
Abonnent

Jeg sendte følgende spørgsmål til SPAMFIGHTER, Kobbelvænget 72.2, 2700 Brønshøj via firmaets hjemmeside, og modtog da også en bekræftelse på, at man havde modtaget mit spørgsmål og at jeg ville få svart “hurtigst muligt”.

Svaret lød

Kære DRIVERfighter bruger

Denne mail er en kopi af dit spørgsmål sendt til DRIVERfighter support. Din mail er vigtig for os og vil blive besvaret hurtigst muligt. 

De bedste hilsner fra 

Dit DRIVERfighter Team 

Det var den 14. oktober.

Det er nu mere end 1 måned siden, jeg sendte mit spørgsmål, og jeg har sendt firmaet en “reminder” hver uge, men stadig intet svar.

Mit spørgsmål lød således:

Foranlediget af en gratis scanning, købte jeg programmet Driverfighter til min stationære PC og fik opdateret min drivere ; det er jo noget lettere end at skulle ind i “enhedshåndtering” for at søge efter manglende opdateringer til de enkelte drivere.

Jeg foretog også en gratis scanning på den “bærbare”, og fandt ud af, at også her havde jeg drivere, der skulle opdateres.

Imidlertid gik jeg denne gang ind i “enhedshåndtering” for at opdatere driverne enkeltvis.

Og så blev jeg meget overrasket, for hver gang jeg manuelt ville opdatere en driver, fik jeg følgende meddelelse:

 

“Den bedste driversoftware til enheden er allerede installeret.
Windows har konstateret, at driversoftwaren til enheden er opdateret”

Det kan jo undre; er det således, at jeg er “blevet taget ved næsen” og lokket til at købe et program til min stationære PC, der reelt er virkningsløst, når der anføres at et antal drivere mangler opdatering, når “enhedshåndtering” meddeler, at de pågældende drivere allerede ER opdateret.

Må jeg udbede mig en forklaring.

Dette spørgsmål ønsker Driverfighter åbenbart ikke at besvare!

Er der andre, der kan besvare mit spørgsmål?

Tao
Tao
Supporter

    Hej, 

    Jeg har ikke selv anvendt DriverFighter og har derfor svært ved at udtale mig om programmets værdi. Men det skal siges, at Windows ikke altid kan finde de nyeste drivere gennem enhedshåndteringen – du kan derfor selv bestemt bedømme om der rent faktisk er nyere drivere ved at finde dem på hardwareproducentens hjemmeside. 

    Har du forsøgt at kontakte SpamFighter telefonisk? 


    fedt¿re
    Abonnent

      Tak for dit svar!

      Du skriver, at Windows ikke altid kan finde de nyeste drivere gennem enhedshåndteringen – du kan derfor selv bestemt bedømme om der rent faktisk er nyere drivere ved at finde dem på hardwareproducentens hjemmeside. 

      Når nu Windows siger, at driveren er O.k., og PCén i øvrigt fungerer upåklageligt, er er så nogen grund til art foretage sig noget som helst? 

      I øjeblikket siger DriverFigther, at jeg skal opdatere 19 drivere, men programmet Driverscanner siger at der kun er 3 drivere, der skal opdateres.

      Begge programmer kan vel ikke have ret?

      SpamFigther læser åbenbart også Komputer for Alle, for nu er der pludselig efter mere end 1 måneds forløb og 3 “remindere” kommet et svar, gående ud på, at DriverFigther er helt O.K.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.