Dvd brænding

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
zita2
Registreret bruger

Jeg har nogle store video HD filer som jeg skal brænde på DVD. Jeg mangler et program der selv kan skille en stor fil 17 GB så brænderen selv beder om en ny DVD under brændingen.

Jeg fik vist ikke forklaret det helt klart.

Jeg har en videofilm på 17 GB i et stykke., som jeg skal brænde på DVD, som derefter skal kunne bruges i en DVD fremviser. Det jeg søger, er et program der selv deler filmen i de stykker der passer til en DVD skive.

Jeg kan desværre ikke aktiverer svarfeltet, så jeg prøver denne vej.

Venlig hilsen.

Zita.

 

Tak.

Zita

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    CDBurnerXP (https://cdburnerxp.se/da/) er et af de få brænderprogrammer, der har en funktion til at fordele data over flere dvd’er, men den kan ikke splitte store filer.

    Hvis brænderprogramet var i stand til at splitte store filer, ville du skulle bruge samme program til at sætte dataene sammen igen.

    Det ville ikke være nær så hensigtsmæssigt som at bruge et pakkeprogram som fx 7-Zip (http://www.7-zip.org/) eller WinRar (www.rarlab.com/download.htm), der anvender et standardiseret format.

    Filerne skal være maksimalt 4,37 GB (4.474,88 MB), for at kunne være på en dvd, så hvis du bruger en størrelse på 4,3 GB, burde det komme til at passe.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.