DVD-film på computeren

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Jørgen S
Medlem

Hej

Findes der et nemt program til at overføre DVD-film til min bærbare? Jeg troede, det var ligeså simpelt, som at overføre et stykke musik.

Min plan var at lægge nogle af mine børns dvd-film på komputeren, så vi kunne undgå at tage mange dvd-skiver med på ferien, når de nu lå gemt her.

vh jørgen

Ja, vi havde sådan et program på CD 5-2011: WinX DVD Ripper Platinum.

Det er ganske nemt at bruge og konvereterer til et væld af formater. MP4 plejer at være godt til mange formål, og kan anbefales, hvis den oprindelige kvalitet skal bevares.

Jeg har selv brugt det til at kopiere min filmsamling til harddisken. Fungerer fint.


magnus46303626
Abonnent

    Mit problem ligger i forlængelse af ovennævnte spørgsmål. Jeg har overspillet en egen produceret film til DVD ved hjælp af en video/DVD maskine – såvidt ok. Filmen ligger nu i VOB formatet. Jeg vil nu gerne lave kapitler i filmen (mindst 8) – kender i et program (gerne gratis), som kan gøre dette. Jeg købte i sin tid programmwet MPEG Video Wizard, men det kan jeg ikke få til at klare opgaven.

     

    vh

    Mogens

    Tao
    Tao
    Supporter

      Det gratis program DVD Styler kan klare opgaven med at oprette kapitler – derudover kan du også oprette flotte dvd-menuer og meget andet:

      http://www.dvdstyler.org/en/

      Held og lykke med det!

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.