DVD Profiler fra Invelos

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
ankerhintze361286
Abonnent

Hej

Jeg købte i sin tid programmet DVD profiler fra Invelos. Det anvendes til registrering af min DVD/Blue Ray database.

Efter at have anvendt programmet i nogen tid er det pludselig holdt op med at fungere. Jeg har lidt på fornemmelsen af at det skyldes overgangen til Windows 7 da programmet stadig fungerer på min bærbare – der har en ældre version af Windows.

Når jeg forsøger at åbne programmet kommer der en meddelelse der siger:

Access violation at adress 00B90834 in module ‘DVDpro.exe’. Write of adress 00000014. Hivs jeg siger OK til denne meddelelse beder den mig afgive en forklaring. Hvis jeg gør det og igen taster OK, så kommer følgende meddelelse:

Access violation at adress 008FSE57 in module ‘DVDPRO.exe’. Read f Adress 00000000.

Hvad sker der ? og hvordan får jeg programmets funktionalitet igen. Indtil videre har jeg kunnet køre programmet på min bærbare, men det er lidt bøvlet.

 

Anker Hintze

 

Mon du har eMusic Download Manager installeret? Dette tilbehørsprogram har kendte problemer med DVD Profiler, jfr. denne debattråd:

http://www.invelos.com/Forums.aspx?task=viewtopic&topicID=550046&PageNum=3&messageID=1617058#M1617058

Afinstallation af eMusic har løst problemet for andre.

Hej

Yep !

Det er netop det jeg har. Er der løsninger på vej med hensyn til E-music’s download. Jeg har nemlig tegnet et abbonnement på en månedlig download på dette site. Indtil videre har jeg ladet DVD profiler køre fra mig bærbare PC.

Men alligevel tak for hjælpen.

Jeg kender ikke til eMusic’s planer for fejlrettelser. Men da du er betalende kunde, kan du med god ret skrive til dem og bede om at problemet bliver løst.

Hej igen

Problemet har endegyldigt løst sig selv efter at Invelos har udgivet en opdatering.

 

Med venlig hilsen

Anker Hintze

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.