dvd-ripning og konvertering

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  [email protected] 8 år siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har investeret i to programmer fra Pavtube Video Converter Ultimate og Pavtube ByteCopy. Formålet med investeringerne er at rippe mine hhv. blu-ray dvd’er og alm. dvd’er til en harddisk som jeg så kan se på mit TV-apparat. 

Til formålet har jeg anskaffet en Seagate 8 TB harddisk og et WD TV-apparat. Ved at anvende det ene eller det andet program, kan jeg rippe alle mine dvd’er således at jeg fremover blot kan se dem på tv’et. Der er altså hverken tale om at jeg skal begå ulovligheder fx ved at kopiere og videresælge eller på anden måde omgås loven. Det er kun fordi mine mange DVD’er fylder en hel del, hvorimod de vil være lettere tilgængelige via en harddisk hvor jeg kan vælge de film ud jeg gerne vil se aktuelt.

Det hele fungerer skam udmærket, men der er dog et problem. Jeg har en dvd der fylder mere end en almindelig DVD-skive (men det er ikke en blu-ray). Den kan jeg sagtens rippe, men uanset hvilken metode jeg vælger, nægter programmerne at kopiere ifo-filerne således at jeg – som på den originale DVD – kan udvælge afsnit.

For at forklare det tydeligere: Hvis den pågældende DVD har fx 8 afsnit, vil jeg kunne sætte den i dvd-afspilleren og vælge det afsnit jeg gerne vil se, men når jeg overfører dvd’en til den pågældende harddisk, ser det ikke ud til at den mulighed kommer med, uanset om jeg vælger direkte kopiering 1:1 eller konverterer den til fx mp4.

Programmet har en mulighed for at importere IFO/ISO-filer, men de nævnte IFO-filer, som tilsyneladende indeholder den ønskede menu, kan ikke importeres. Programmet siger at jeg skal vælge en korrekt IFO-fil, men jeg kan ikke finde andre end tre af slagsen og ingen af dem lader sig importere.

Jeg har spurgt firmaet, men hele korrespondencen foregår på engelsk, og jeg er åbenbart ikke i stand til at forklare tydeligt hvad det er for en teknik der ønskes, selvom jeg mener at være rimelig god til sproget.

Måske kan Komputer for alle eller andre hjælpe eller give mig en ide om hvad jeg har overset? 

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.