EaseUS Todo Backup

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af pensionist839392 pensionist839392 7 år, 5 måneder siden.
Oprettet af pensionist839392
pensionist839392
Abonnent

Hej Spørg os,

Jeg har med interesse læst jeres stortest af backup programmer fra 2015, specielt fordi jeg gerne vil have en offline backupløsning, da jeg har en NAS til backup m.m.

Jeg er dog noget i tvivl om noget i forbindelse med brugen af EaseUS Todo Backup Home.

Jeg har tidligere haft to forskellige backupprogrammer fra Seagate, som begge var offline backup/restore programmer, men som desværre ikke kan køre under Windows 10.
Det ene lavede en backup som jeg kunne / stadig kan åbne med Stifinderen og anvende copy – paste, hvis jeg vil kopiere en fil fra backuppen til et andet sted.
Det andet gemte backuppen i en container som jeg ikke kunne åbne før Seagate forsynede mig med et DiskWizard program – og det virker noget mere trægt at lave copy – paste herfra.

Mit spørgsmål.

Kan jeg hvis jeg køber og anvender EaseUS Todo Backup Home hente filer fra backuppen med brug af Stifinder?
Hvilket jeg foretrækker at kunne.

Eller er jeg nødt til at køre en restore?
Dette vil ikke være hensigtmæssigt, da jeg kan have brug for at placerer den hentede fil et andet sted for slet ikke at nævne at det kan være at det drev eller den mappe der eksisterede på backuptidspunktet ikke eksisterer mere, fx fordi PC’en er blevet udskiftet.

Jeg håber at den af jer som testede – eller en som har det nævnte program – kan og vil svare mig.

Hilsen – AK

 

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.