Elements 18

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
699169272
Registreret bruger

Programmets navn: Elements 18
Spørgsmål: Jeg har dette program, men når jeg forsøger at bruge det på denne komputer med 4GB ram, får jeg at vide, at der ikke er ram nok til at hente et billede til behandling. Programmet ligger også på en lidt ældre computer med mere ram, men den er ved at være træt, så jeg ville gerne kunne bruge det her. Hvilke muligheder har jeg, når der ikke kan sættes mere ram i denne computer? Vil helst ikke købe ny computer.

Venlig hilsen  Kaj

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Kaj

    Lad mig først citere systemkravene for Elements:

    https://helpx.adobe.com/dk/photoshop-elements/system-requirements.html

    De siger “4 GB ram”, og det har du jo – teknisk set. Men en del af de 4 GB vil blive brugt af skærmkortet. Det kan muligvis lade sig gøre at reducere, hvad skærmkortet tager, og få Elements til at acceptere det. Hvor det præcist indstilles kommer meget an på den konkrete model. Det er sandsynligvis i BIOS.

    Det er ærgerligt, at computeren ikke kan udvides med mere ram. Så lad mig foreslå en løsning til den ‘trætte’ ældre computer: Hvis du udskifter den mekaniske harddisk med en SSD, får den nyt liv, og bliver meget hurtigere. Plus at du forlænger dens levetid betydeligt. Det ville jeg gøre i dit sted.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.