Exel Skrivebeskyttet

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
ejnielsen
Medlem

Alle mine exel ark er pludeselig skrivebeskytet og kan ikke redigeres  !Hvad er gået galt ?  Hvordan rettes det ?

Den enkleste metode til at komme videre er at gemme regnearket i en anden mappe og arbejde videre med det derfra. Så er du i det mindste i gang igen.

Skrivebeskyttelse er en egenskab i filsystemet, og dermed som udgangspunkt uafhængig af Excel som sådan. Prøv at åbne en mappe med regneark i Stifinder, højreklik på et af arkene og vælg Egenskaber. Her er der et punkt ‘Skrivebeskyttet’. der har et flueben, hvis den egenskab er sat i filsystemet. Fjern det, så kan du skrive til det igen.

Hvad der kan have sat skrivebeskyttelsen på en hel mappefuld filer er mystisk – medmindre det er en fejlbetjening med Stifinder, hvor du er kommet til at skrivebeskytte en mappe og alle filerne i den?


ejnielsen
Medlem

     Tak men desværre ikke. Jeg har ikke flueben  ved egenskaber !

    Det er alle mine Exelark der er låst  :)Men forsøger videre

    Prøv også at kigge efter, om mappen med regnearkene er skrivebeskyttet.


    ejnielsen
    Medlem

      Ja det var mapperne. Har fjernet flueben .Når jeg abner nu står der (kompatibilitettilstand ),det ved jeg slet ikke hvad er. Linien med ark nr. nederst og den linie øverst, hvor man retter tekst mangler.

      Godt at regnearkene blev låst op igen.

      Vedlæg lige et skærmskud, så jeg kan se præcist, hvad du beskriver.


      ejnielsen
      Medlem

        øv nu gik jeg igen i stå .Skærmskud ?? Hvordan

        Bring problemet frem, tryk på Print Screen tasten, og brug et grafikprogram til at indsætte det fangede billede. Gem i et passende format (f.eks. .PNG), og tilføj det til sagen her.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.