Facebook og Windows live

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Brian Svenningsen
Medlem

Når jeg får en mail fra Facebook om nyt indlæg o.l., går windows live ned, der kommer en besked om at windows live er holdt op med at fungere og lukkes ned. Dette sker hver gang, og er til stor frustration.. Nogle der kan hjælpe???

Hvis din computer har et Intel grafikkort, kan problemet ligge der:

http://support.microsoft.com/kb/2505524

Der er både en automatiseret “FixIt”, der skulle klare problemet, og en vejledning til at gøre det selv.

Tak for svaret, men jeg har ikke Intel grafikfik kort, men et ati radeon hd 5450.

Prøv i første omgang “FixIt” programmet fra Microsoft alligevel. Det er muligt, at det retter andre detaljer, der kan forårsage problemet – og det skader ikke computeren.

Nu har jeg kørt fix-it programmet. Den samme besked kommer når jeg kører moviemaker i windows live, programmet lukker bare ned, med en besked om at der er et problem… :-(. Det er ret frustrerende!

Jeg mistænker stadig et problem i grafikdriveren. Prøv at hente og installere den seneste driver, som du kan finde på denne side:

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.39&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Select+an+Operating+System+%28OS%29+type&keywords=&items=20

Jeg har opdateret skærmdriveren nu, men har stadig problemer med movie maker, den går ned ved et enkelt projekt jeg har, ved et andet gør den ikke( Så det er som før). Jeg har ikke modtaget mails via facebook, så jeg ved ikke om problemet stadig er der . 

Det lyder så mere som et separat problem med Movie Maker, muligvis en fil i et format, programmet ikke forstår.

Lad os lige afvente en mail fra Facebook (de sender ikke nær så mange som før) og se, om problemet er løst eller stadig eksisterer.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.