fcleaner fjerner ikoner

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  linka 13 år siden.
Oprettet af
amesser
Medlem

I browseren Mozilla Firefox er alle ikonbilledderne forsvundet fra mine bogmærker efter at have kørt programmet fcleaner.

De kommer igen efter at have anvendt bogmærket, men ved næste opstart af pc’en er de væk igen.

Er det noget I kan hjælpe mig med?:)


linka
Medlem

    Hej Amesser. Dette har jeg aldrig været ude for, jeg har brugt den meget, ud over dette bruger jeg også næsten altid Firefox som browser. Jeg ville derimod anbefale dig at bruge Ccleaner istedet for den er meget mere effektiv, den kan virkelig rense det ud som den skal. Husk at slette det andet program der er ikke brug for begge. Ccleaner er også på komputer for alles cd så den er ganske gratis.

    Det er ikke korrekt hvad der står vedr. hvor længe jeg har været medlem, jeg har abboneret på bladet siden 2003, men var nødt til bruge andre metoder til at logge på det nye “Spørg Forum” derfor forkert hvor længe jeg har været medlem.


    amesser
    Medlem

      Hej B. Mortensen

      Tak for dit svar.

      Men det er den eneste årsag jeg kan finde på, hvorfor ikonerne nu forsvinder.

      Har du en ide hvorfor de forsvinder?

      På forhånd tak.

      Alex


      linka
      Medlem

        Hej igen, Nej det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men jeg kan se under mine egne bogmærker, der er der ikke nogen som er forsvundet, men som sagt brugt Ccleaner istedet, den er også meget mere effektiv. Men jeg kan se på det du har sendt med, at teksten stadigvæk er der!!!!, på det du har bogmærket

         

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.